Företagsevents/konferens

Företagsevent och konferens i Skåne på Söderåsens Shooting & Event

Vid bokning av företagsevents, konferens, kickoff eller annat event, vänligen ring 042-801 01 eller skicka ett mejl, så att vi kan skräddarsy eventet så att det passar just er. Vi har möjlighet att erbjuda flera tjänster tillsammans med Wrams Gunnarstorp Gods.

Skräddarsydda events i Skåne

På Söderåsens Shooting & Events finns möjlighet att ordna en mängd roliga aktiviteter och event.  Varför inte pröva på skytte i vår smarta jaktsimulator? Vi anpassar svårighetsgraden så att alla kan vara med och har självklart instruktörer som kan närvara under hela passet.

Hos oss kan du också anordna roliga lagtävlingar som passar bra som event i anslutning till konferens eller kick off. Pistol- och revolverskytte är ett säkert och roligt sätt att umgås som samtidigt ger möjlighet att utmana både dig själv och arbetslaget.

Konferens och kundmöte i naturskön miljö

På Wrams Gunnarstorps Gods utanför Helsingborg kan du boka in konferens i en lugn och avskild miljö. Slottet ligger naturskönt och erbjuder fina möjligheter till både arbete och vila. Det går också bra att boka in kundmöte anpassat efter dina behov och önskemål.

Boka möhippan eller svensexan hos oss

Bara fantasin sätter gränser – möhippa, svensexa eller annat privat arrangemang. Gemensamt för dem alla är att de blir en rolig och minnesvärd erfarenhet. För svensexan eller möhippan kan detta bli dagens höjdpunkt!

Ingen tidigare erfarenhet av skytte behövs. Det finns erfarna instruktörer som hjälper er.

Ha skoj på ett säkert och roligt sätt i jaktsimulatorn (skjutbiografen)

Vid varje skjutpass så ingår säkerhetsinstruktion och det finns dessutom möjlighet att hyra en instruktör som är med under hela passet. Jaktsimulatorn, som även kallas skjutbiograf eller skyttebiograf, ger möjlighet att öva på de mest realistiska jaktsituationer under helt säkra förhållanden.

Det finns 100-tals olika jaktsekvenser med olika svårighetsgrader att välja mellan. Därmed kan svårighetsgraden på filmsekvensen anpassas efter sällskapets tidigare erfarenhet och gör att såväl erfarna jägare som nybörjare har utbyte av jakten.

Spännande lagtävlingar i pistol- och revolverskytte

Nu har ni även möjlighet att under säkra former och på ett roligt sätt anordna lagtävlingar i pistol- och revolverskytte! Vi hjälper gärna till att anordna tävlingar som innehåller allt man kan önska av spänning och utmaningar för alla typer av events.
Läs mer om pistol- och revolverskytte »

Välkommen till Söderåsens Shooting & Events!

Till toppen av sidan!

Boka möhippan hos oss