Jägarexamen på Wrams Gunnarstorp

Våra duktiga instruktörer tar dig pedagogiskt fram till slutprovet och en lyckad Jägarexamen utan stress oavsett om du kommer till kursen med jakterfarenhet eller som en total nybörjare. Vi har löpande kurser som startar och normalt är kurserna kvällstid på måndagar och löper över 14 veckor med avslutande prov, skrivning samt praktiska prov i skytte och jaktkunskaper. (Naturvårdsverkets prov). Sommartid förekommer normalt en veckokurs också. 

Jägarexamen genomförs med Svenska Jägareförbundets material och kursplan. Litteratur och handledning ingår i kursen. Inför hösten 2019 har Jägareförbundet utkommit med ett helt nytt kursmaterial som vi använder och utifrån detta material anpassas också vår kursplan till en modern och pedagogisk kurs i Jägarexamen. 

Kursen genomförs i en av Sveriges mest kompletta skjutanläggningar på vackra Wrams Gunnarstorps Gods vid Söderåsen.

Kursen genomförs i små grupper där vi växelvis övar skytte och säker vapenhantering i skjutbiografen och andra halvan av gruppen läser teori.

Info om kursdatum & anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 076-186 35 56

Pris: 

9.900 kr* kursen bedrivs över 14+ tillfällen. Inga särskilda förkunskaper krävs.

I kursavgiften ingår allt du behöver. Svenska Jägareförbundets "Jägarboxen", Grundlitteratur och Jaktlagstiftning.

Lånevapen och ammunition till övningsskyttet.

Enklare mat samt fika ingår vid samtliga kurstillfällen.

*Naturvårdsverkets provavgifter tillkommer. 

Kursen har godkänd kursplan enligt Svenska Jägareförbundets normer och Naturvårdsverkets regler.